Om musikskolen Zag du Gaf

Zag du Gaf er en moderne privat musikskole i København med et højt pædagogisk niveau, engageret og nærværende undervisning og med plads til individuelt tilpassede forløb på alle niveauer både for børn, unge og voksne, samt for børn/unge med mentale diagnoser.

Hos Zag du Gaf undervises der både i klassisk og rytmisk musik. Den enkelte elevs musikalske udvikling er førsteprioritet og al undervisning tilrettelægges individuelt efter ønsker, mål, niveau og interesse. Sammenspil og deltagelse i musikskolens orkestre vægtes højt og er, for de fleste, en naturlig del af at lære at spille et instrument.

Musikskolen har eksisteret siden 2013. Den ligger på ydre Nørrebro i lyse stueplans lokaler med ovenlys, i en stille gård tæt på offentlig transport. Zag du Gaf er etableret af indehaver, Sisse Tomczyk som også selv underviser i musikskolen hver uge.

Når I vælger en privat musikskole, dvs. en musikskole uden statsligt- eller kommunalt tilskud, så kan I være sikre på at den er drevet af lyst, begejstring for at undervise og med fokus på at finde den bedst tænkelige måde at drive musikskole!

Hos Zag du Gaf er det dine mål, dine ambitioner og din lyst til at spille og lære, som kommer i allerførste række – uanset om du er barn, teenager eller voksen.

Skal du eller dit barn starte i musikskole, så læs evt. Zag du Gaf’ilosofi for mere info om, hvad det vil sige at gå i musikskole hos Zag du Gaf.

SÅDAN STARTER MAN I MUSIKSKOLEN:

  • Kontakt Zag du Gaf – og spørg endelig om alt hvad du har behov for at vide
  • Kom til en prøvelektion hvor lærer og elev (+ forældre) kan hilse på hinanden, prøve at spille og tale om mulighederne for at starte et undervisningsforløb og evt. elevens mål og ønsker med undervisningen. Prøvelektionen koster 200 kr.
  • Vælg den tilmeldingsform der passer dig bedst; sæsontilmelding med fast tid hver uge eller start med et klippekort til 5 lektioner.

Diagnosticerede børn og unge

Zag du Gaf var den første musikskole i Danmark med fagspecifikke undervisningskompetencer indenfor instrumentalundervisning til børn/unge med mentale diagnoser (ADHD, Autisme, angst mv.).

Som barn eller ung med en eller flere mentale diagnoser, kan det være svært at finde en fritidsinteresse hvor man passer ind og føler sig modtaget med samme selvfølgelighed som alle andre. En diagnose skal ikke være en hindring, hvis man har lyst til at lære at spille et instrument.

Ved at spille musik oplever mange, at de finder deres helt eget frirum og åndehul i hverdagen. Kontinuerlig beskæftigelse med musik styrker desuden koncentrationsevne, empati, samarbejdsevne mv. hos den udøvende – også selvom det blot er på begynder niveau. Alle centre i hjernen samarbejder på kryds og tværs når man spiller musik, hvilket gør det til hjerne- og sansetræning på et meget højt plan. Børn/unge med mentale diagnoser har som udgangspunkt hverken lettere eller sværere ved at lære at spille musik, hvis de modtager den rette undervisning hvor der tages hensyn til hvem de er og hvordan de lærer bedst.

Har man én eller flere diagnoser, kan man søge sin kommunale sagsbehandler om tilskud til musikskoleundervisning og i særlige tilfælde om transportstøtte til/fra musikskolen.

Zag du Gafs undervisning er IKKE musikterapi og det er IKKE en behandlingsform.

Hørt i Zag du Gaf

Han taler når han er til undervisning! Han svarer og han spørger! Det gør han INGEN andre steder! Det er helt magisk hvad det gør ved ham…
– Far til Oliver 17 år (ADHD og socialfobi)

Musik er når hjertet snakker igennem mine fingre og siger ting jeg ikke kan sige med ord.

– Carla, 13 år

Det bedste ved at være forældre til et “Zag du Gaf barn” er, at vi altid får en super glad og stolt pige hjem fra musikundervisning!

– Peter og Rikke, forældre til Mille 10 år

 

 

Læs mere om
tilmelding

Klik her

Modtag vores
Nyhedsbrev

Klik her

følg vores
Social media